It's time to honour our mother!

It's Mother's day. Sure, we should celebrate her every day, but this is the day that we go the extra mile to show our love and gratitute to our mother.

Vi kommer inte alltid överens, och visst har mamma varit jobbig genom åren, men trots det - det finns ingen annan som mamma. Hon har alltid trott på oss, funnits där vid vår sida, stöttat oss och gett oss peptalks när vi känt oss nere. Hon är vår mamma, vi älskar henne och hon är bäst, men trots det är vi extremt dåliga på att visa det under större delen av året.

Sen kommer Mors Dag, den där dag på året som vi vill lyxa till det lite extra för vår mamma. Vi lagar kanske något extra gott till middag eller köper hem en bukett tulipaner, men framför allt sätter vi mamma i centrum. En kram, en teckning, ett "jag älskar dig mamma" och en skön ryggmassage. Det här är dagen då vi gör allt med omtanke och kärlek, och dagen då allt med omtanke och kärlek går hem. Men ibland har man ont om idéer. Man är lite för gammal för att ge en teckning. Mamma har kanske ont i ryggen. Och det kanske är hon som samlar familjen på söndagsmiddag.

Då vill vi rekommendera en sminkspegel med belysning från IconMirror. Vi måste erkänna att vi är partiska, men det är något visst med våra speglar och vi vill att fler mammor skall få uppleva den glädje som både anhöriga och kunder delat med oss när de använt sina speglar. Det känns egentligen onödigt att skylta med hur mycket makeupartister gillar speglarna, eller för den delen att lista alla de företag som gett os deras förtroende, för den bästa recensenten här är trots allt våra egna mammor och deras spända förväntan när de öppnar den rosmönstrade kartongen och packar upp våra speglar, för att sedan se glädjen och förväntan när de satt sig ner för att testa att lägga en make-up i marknadens bästa ljus!

Eller som en av våra mammor sa: "Vilken snygg spegel!" Även om mamma inte brukar sminka sig, så är spegeln en lyxig och uppskattad inredningsdetalj som passar i alla hem.

Räcker inte det för att övertyga dig så har vi gjort valet ännu enklare tack vare en rabattkod på 10% - mors-dag-2019 - som kommer vara giltig till och med den sista maj, och skulle ni vara fler som firar mamma med en sminkspegel från IconMirror så har vi även 45 dagars öppet köp

The product has been added to your cart