SMINKSPEGEL / MAKEUP SPEGEL

Om du väljer att investera i en sminkspegel från Iconmirror garanterar vi att du får det rena och klara dagsljuset som är optimalt när du vill lägga en snygg makeup. Det medföljer LED filament lampor som drivs med 24 volt för högsta elsäkerhet och en fjärrkontroll med dimmer som smidigt justerar LED lamporna 0-100 % ingår. Alla makeupspeglar har ett praktiskt bakstöd som kan fällas ut så att den står stadigt på ett bord. Alternativt kan man hänga upp den på väggen, det finns ett upphängningsbeslag på baksidan av spegeln.

Makeup Mirrors

Grace

2600 SEK

Buy Now!

SHOP

Makeup Mirror CITY – Bredd 49 cm x Höjd 62 cm x Djup 4 cm
Spegeln CITY är vår smidigaste sminkspegel och den som tar minst plats utan att för den delen minska på känlan av glamour. G45 Makeup mirror Professionell har stora A60 LED filamentlampor, som med 3200 Kelvin ger att klart dagsljus som lyser upp hela ansiktet. Den har ett bakstöd och står stadigt på bord samt upphängningsbeslag för vägg.
Makeup Mirror PROFESSIONELL - Bredd 56 cm x Höjd 70 cm x Djup 4 cm
Vill man ha en professionell makeup spegel är det denna man skall ha. Det är den här spegeln makeupartisterna väljer för privat användning för att få optimalt ljus för att lägga en perfekt makeup. Makeup mirror Professionell har stora A60 LED filamentlampor, som med 3200 Kelvin ger att klart dagsljus som lyser upp hela ansiktet. Den har ett bakstöd och står stadigt på bord samt upphängningsbeslag för vägg.

Makeup Mirror ACTOR - Bredd 81 cm x Höjd 109 cm x Djup 4 cm
Actor Mirror är den klassiska formen för sminkspeglar i loger för skådespelare och artister. Den används professionellt av makeup artister för storleken gör den fungerar utmärkt att lägga makeup på en kund.

Makeup Mirror STUDIO - Bredd 109 cm x Höjd 81 cm x Djup 4 cm
Studio Mirror är den liggande makeup spegeln som många skönhetssalonger ofta väljer.
Den används professionellt av makeupartister, eftersom storleken gör att den fungerar utmärkt för ljussättning när man vill lägga makeup på en kund.

WALKIN CLOSET Mirror - Bredd 67 cm x Höjd 194 cm x Djup 4 cm
Walkincloset Mirror håller på att bli ett måste för alla som byggt en walkincloset eller en öppen garderob i sovrummet. En walkinclosetspegel blir hemmets juvel, eller hemmets verkliga ikon! Många boutiqer har köpt spegeln för att låta sina kunder få se hela oufiten och känna sig som en stjärna!

VERSAILLES SPEGLAR
Detta är rokokokopior av äkta speglar med inspiration från slottet Versailles utanför Paris. Speglarna är handgjorda och målade med bladguld som därefter har bearbetats för att få ett vintageutseende. Det medföljer 24 volts LED lampor som drivs av egen utvecklad elteknik av högsta säkerhets klass, samt en fjärrkontroll med steglös dimmer 0-100 %.

Vet du redan att du är intresserad av en Sminkspegel med belysning, Studio Spegel, Actor spegel eller en walk in closet spegel? Vi har mer än 60 olika modeller att välja mellan, gå direkt till shopen för att se mer!

BESÖK BUTIK